onamanenipeni55

O NAMA

NeniPeni.com je platforma za kupovinu proizvoda Online, naručivanjem i sigurnim plaćanjem preko Interneta

Proizvodi koje prodajemo su od Prodavaca koji posluju u Kini, Singapuru, Hong Kongu i Maleziji. Svi proizvodi koji se nalaze na našoj platformi su visoko Rafinisani i detaljno pregledani, te svrstani po Kategorijama proizvoda koji će zadovoljiti naše Najizbirljivije kupce.

Glavni motiv za pokretanje nenipeni.com Online shoping platforme je da se u Proizvodi koji se prodaju globalno približe kupcima na Balkanu i balkanskim zemljama. Mi ćemo se potruditi da se izaberemo ono što je Najbolje, Najpouzdanije, od Prodavaca koji imaju najveće ocene u Globalnoj svetskoj trgovini, sa Brzim sistemom Obrade narudžbine, Slanjem u Najkraćem roku, od strane Pouzdanih dobavljača i Najvažnije, sa Besplatnom isporukom, na Vašu adresu.

 

Najprodavaniji i Najbolje ocenjeni proizvodi

Naši proizvodi su sa najboljim cenama, ocenama, većinom Ispod osnove za Carinjenje i sa najviše pozitivnih Komentara kupaca na globalnom nivou.

Ono što krasi sve naše proizvode je Konkurentna cena, Tačan opis, Garancija kvaliteta i Sistem kupovine je izuzetno Bezbedan, sa potpunom Zaštitom kupca i Visoko efikasnim sistemom Povraćaja novca ukoliko niste zadovoljni kupovinom ili pak proizvod koji ste kupili ne odgovara standardima koji su propisani Opštim ulovima Zaštite Kupaca.

 

Optimizovan za Mobilne uređaje – Mobile Frendly

Preko NeniPeni poručite željene proizvode iz fotelje ili Direktno sa Vašeg mobilnog uređaja. Sajt je optimizovan za korišćenje kako na računaru, tako i pruža potpunu udobnost kupovine sa Tableta ili Vašeg mobilnog telefona. Jedan od glavnih problema kupovine preko Interneta je složenost u poručivanju i bespotrebno popunjavanje Uplatnica i odlaska u banku zbog kupovine proizvoda kojih nema na Balkanu, Srbiji i ostalim balkanskim zemljama.

 

Plaćanje Online, preko najpoznatije svetske platfome Pay Pal.

Na našem sajtu možete kupiti proizvode Plaćanjem preko najsigurnijih svetskih sistema plaćanja – Payment Gateway-a. Sve naše narudžbine se obrađuju i naplaćuju profesionalnim sistemom naplate PayPal.

Plaćanjem preko najpouzdanijeg, najbezbednijeg sistema za online plaćanje PayPal. Uživate zaštitu najsigurnijeg načina plaćanja na Internetu Online. Što se tiče načina plaćanja proizvode možete kupiti, na Našoj redirektovanoj  strani na PayPalu, logovanjem na Vaš PayPal nalog i biranjem plaćanja kreditnom karticom.

Sva plaćanja se odvijaju preko bezbedno SSL sertifikata i podatke koje unesete sa Vaših kartica se ne čuvaju niti skladište na nekoj od ovih platformi. Uživate bezbedno plaćanje na sajtu NeniPeni.com

 

Ko sve može da kupuje na nenipeni.com?

Kupovinom proizvoda na nenipeni.com, isporuka paketa je moguća i u inostranstvu ali i zemljama u okruženju, i ona se obavlja preko nacionalnih kurirskih službi po uslovima i pravilima tih zemalja i carinskih propisa tih zemalja. Kupovina je prvenstveno namenjena kupcima na Balkanu, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, svuda u Evropi ali i zemljama u okruženju. Takođe i velikom broju naših ljudi u inostranstvu.

 

24/7/365  – Sigurna kupovina, sigurna zaštita, svetski poznata lokacija.

Naš sistem pruža potpunu zaštitu pri kupovini. Naša platforma se nalazi na Serverima sa 24 časovnom zaštitom, na bezbednoj i sigurnoj lokaciji, u društvu najvećih svetskih kompanija, Naša platforma se nalazi u San Dijegu, u Kaliforniji, a sedište nam je u gradu Lewesu u američkoj državi Delaware. Korisnička i administrativna podrška se nalazi u Rusiji i Srbiji.

Možete nas kontaktirati na Engleskom, Srpskom, Bosanskom, Hrvatskom, Makedonskom, Bugarskom i Crnogorskom jeziku 24/7/365.

Potrudićemo se da dovedemo svetski način kupovine i standard Online shoping bussinesa na najveći mogući nivo, sa potpunom zaštitom pri online kupovini i stavljanjem kupca na Prvo mesto.

 

Zašto Balkan i ostale Balkanske zemlje?

Trgovina na Balkanskom poluostrvu, u Srbiji i ostalim zemljama je ograničena znanjem Engleskog jezika, te je i sama kupovina sa sličnih Svetskih platformi malo komplikovanija. Srpsko-Hrvatski,  jezik je prisutan u nekoliko zemalja na Balkanskom poluostrvu koje pokriva 550.000 km2 i 53 miliona stanovnika.

Tržište na Balkanu, sa Srbijom, Hrvatskom, Bosnom, Makedonijm, Slovenijom i Bugarskom, ovde na Balkanskom poluostrvu, u Evropi može biti veliko i pouzdano Online tržište.

Mi ćemo se potruditi da približimo ovaj način kupovine svima, bez straha, sa potpunim osiguranjem Vaših narudžbina, komotno iz Vašeg doma.

Pridružite se našoj misiji!

 

Vaš NeniPeni market

Vi ste na pravom mestu!

Rafinisani proizvodi sa najvišim Ocenama i Kvalitetom, ali sa najnižom Cenom! Mi smo za Vas odabrali Najbolje i Najpouzdanije prodavce!

Lako naručivanje

Kupujte od najvećih i relijabilnih prodavaca, Potpuna sigurnost, Povraćaj Novca ako niste zadovoljni proizvodom. NeniPeni.com stoji između Vas i Prodavca.

Free Shiping – Besplatna dostava!

Besplatna dostava za skoro sve proizvode. Veliki izbor prozvoda koji su po ceni ispod osnove za carinjenje. Standardna dostava na kućnu adresu.