Najčešća pitanja - FAQ

Šta je NeniPeni.com?

Priroda našeg sajta i poslovanja je da pomognemo lokalnim korisnicima da kupe proizvode prisutne na globalnom tržištu sa povoljnim cenama proizvoda od najbolje ocenjenih i najpouzdanijih prodavaca iz Kine, Malezije, Singapura i Hong Konga.

Ko sve može da kupuje ovde?

Na NeniPeni.com može da kupuje svako, teritorijalno nije ograničen. Svako ko ima pristup Internetu i može da plati kreditnom karticom može da kupuje sa bilo koje lokacije na planeti i da proizvod koji je kupio, dobije bilo gde u evropi, na Balkanu, Srbiji ili na nekoj drugoj adresi u zemljama u okruženju, pod istim ili sičnim uslovima.

Odakle su Proizvodi koje kupujem?

Proizvodi koje prodajemo su od Prodavaca koji posluju u Kini, Singapuru, Hong Kongu i Maleziji. Svi proizvodi koji se nalaze na našoj platformi su visoko Rafinisani i detaljno pregledani, te svrstani po Kategorijama proizvoda koji će zadovoljiti i najizbirljivije kupce. Najčešće su to proizvodi ispod osnove za carinjenje i sa besplatnom isporukom.

Isporuka za Evropu i ostale Balkanske zemlje

Isporuka paketa u inostranstvu, zemljama u okruženju i dijaspori za naše Kupce se obavlja preko Nacionalnih kurirskih službi po uslovima i pravilima tih zemalja. Proizvodi podležu carinskim propisima tih zemalja.

Kako da platim proizvode koje želim da naručim?

Plaćanje proizvoda koji kupite preko platforme plaćate bez odlaska u banku ili popunjavanjem uplatica ili pouzećem. Sve se završava trenutno.

Na NeniPeni.com kupljene proizvode možete platiti preko platforme PayPal:

1. Plaćanjem preko najpouzdanijeg, najbezbednijeg sistema za online plaćanje PayPal. Uživate zaštitu najsigurnijeg načina plaćanja na Internetu Online. Što se tiče načina plaćanja proizvode možete kupiti, na Našoj redirektovanoj  strani na PayPalu, logovanjem na Vaš PayPal nalog i biranjem plaćanja kreditnom karticom.

Sva plaćanja se odvijaju preko bezbednog SSL sertifikata i podatke koje unesete sa Vaših kartica se ne čuvaju niti skladište na nekoj od ovih platformi. Uživate bezbedno plaćanje na sajtu NeniPeni.com

Šta znači FREE SHIPPING?

Free Shipping znači da je Besplatna dostava! Besplatna dostava za skoro sve proizvode u roku od 20 – 40 dana. (60 dana od prijema u zemlju destinaciju). Veliki izbor prozvoda koji su po ceni ispod osnove za carinjenje. Standardna Način Isporuke na kućnu adresu ili na bilo koju adresu na planeti koju navedete kao adresu za prijem proizvoda. Imajte u vidu da količina proizvoda, gabarit i vrednost mogu promeniti ovaj parametar.

Da li se plaća Carina na proizvode?

Kod naših proizvoda upravo smo prvu selekciju uradili da Proizvodi sa cenom Ne prelaze osnovicu za Carinjenje. To praktično znači da smo prednost dali proizvodima koji su ispod cene za Carinjenje.

Naime svi proizvodi ispod 70 eura koji su kupljeni na NeniPeni.com nemaju dodatne troškove carine. Naravno Carina uvek zadržava pravo da iste i ocarini. Detaljna uputstva o carinjenju i Carini za kupljene proizvode možete naći na našoj strani Carina za proizvode.

Za koje vreme mogu da očekujem paket?

Svi proizvodi na NeniPeni.com garantuju da će biti isporučeni u roku od 20 do 40 dana, a najkasnije 60 dana od prijema u zemlju destinaciju, u Evropi, na balkanu i ostalim balkanskim zemljama, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj gori, Makedoniji, Bugarskoj, Kosovu (90 dana za isporuke u Rusiju, 120 dana za isporuke u Brazil). Ako kupujete bilo koji proizvod preko sajta, zaštićeni Osnovnim Garancijama na Isporuku, ste ako ne dobijete proizvod na vreme.

Da li je moja kupovina Sigurna?

Imajte u vidu da iza svake zaštite kupovine stoji sajt NeniPeni.com. Svi proizvodi uživaju Zaštitu pri Kupovini i osigurani su Osnovnom Garancijom proizvoda. Plaćanje se vrši preko najbezbednijeg Payment Gateway a PAYPAL. Vaše narudžbine su potpuno zaštićene i odvijaju se preko SSL protokola. Vaše podatke se NE čuvaju u našem sistemu i potpuno su zaštićeni.

Zašto je Opis proizvoda na Engleskom jeziku?

Opis proizvoda je upravo onakav kakvog ga i nude Prodavci. Dugo smo se razmišljali da dali da prevodimo proizvode koji Prodavci nude, ali smo se ipak odlučili da ne. Ipak, proizvodi koji se nalaze na našoj platformi su sa svojim Nazivom i Opisom izvorni kako ih i prodavci i nude na globalnom tržištu. Zato je i prikaz prema Vama konkurentan i imate podjednaku šansu za kupovinom sa kupcima sa bilo kojeg mesta na planeti. Mi smo se potrudili da Vas preko naših kategorija, koje su na srpskom jeziku, selekcijom na osnovu Najpouzdanijih i Najrelijabilnijih prodavaca, izaberemo Najbolje ocenjene proizvode, sa najnižom Cenom, Besplatnom isporukom i kao takve ih dovedemo do Vas.

Zašto je cena proizvoda u evrima?

Transakcije u evrima su daleko jednostavnije za obradu prema inostranim Prodavcima. Da bi izbegli dodatnu proviziju banaka prilikom konverzije prema valuti Eur koja ide prema Prodavcu, ovim smo smanjili troškove VAŠE kupovine. Procesor plaćanja i kolekcija sredstava se vrši iz inostranstva te je jedini način da iste budu po evropskim pravilima u valuti EUR.

Ovo Vas ne sprečava da kupujete sa Vaših kartica koje su vezane za vašu valutu. U ovom slučaju konverziju valute vrši banka na osnovu dnevnog kurs. Naša je preporuka da kupujete sa deviznih računa na kojima imate stranu valutu sa istih tekučih računa. Ovako su provizije za konverzijuza plaćanje izbegnute.

Po međunarodnim trgovinskim propisima SVE transakcije u Evropskoj monetarnoj uniji i kod ostalih zemalja koje nisu članice idu u valuti EUR prilikom konverzije i plaćanja prema trećim licima u inostranstvu. Refundacija troškova se vrši u valuti EUR.

Kako mogu naći još Uputstava za Kupovinu?

Sva Uputstva za Registraciju na NeniPeni.com, Uputstvo za korišćenje i Kupovinu možete naći na stranici Uputstvo za Kupovinu i Registraciju na Pay Pal.

Šta ako mi paket ne stigne ili ima nedostatke?

Svi proizvodi kupljeni preko nenipeni.com uživaju Osnovne Garancije pri kupovini, a u skladu sa pravilima Zaštite kupaca prilikom kupovine. Bilo da Vam proizvod nije isporučen ili pak ima vidljive nedostatke, uvek možete osporiti kupovinu i tražiti povraćaj novca na našoj strani Zaštita kupaca.

Ukoliko ipak želite da vratite proizvod, troškove slanja Prodavcu nazad, snosite u POTPUNOSTI.

Kako da Vas kontaktiram?

Jednostavno, možete nas kontaktirati preko stranica Kontakt i Korisnička podrška

Naš Korisnički servis je tu Uvek za Vas da Vam pomogne 24/7.

Možete ostvariti Komunikaciju sa nama na Srpskom, Hrvatskom, Bosanskom, Crnogorskom, Makedonskom i Bugarskom ali i na Engleskom jeziku.

Možete nas dobiti putem poruka na Chat formi na našem sajtu

ili putem E mail poruke na info@nenipeni.com

Predložite proizvod na sajtu

Na naslovnoj strani u formi Predložite proizvod možete poslati Naziv, ime ili link proizvoda koji želite da dodamo u našu ponudu iz ponude globalnog kineskog tržišta. Preporučujemo da ostavite email adresu kako bi Vas obavestili o unosu.

Šta ako želim da kupim tačno određeni proizvod koga nema ?

Poštovani, na našem sajtu NeniPeni.com postoji mogućnost da potražite od nas da Tačno određeni proizvod kojeg želite da kupite sa globalnog sajta sa kineskog tržišta, dodamo momentalno u našu bazu proizvoda. Vašu potrebu, želju ili tačan proizvod koji Vam treba, a želite da budete sigurni u kupovinu istog i da ne brinete oko eventualnih problema pri kupovini i isporuci.

Kada nam pošaljete poruku ili žatražite da se Vaš željeni proizvod sa globalnog sajta nađe kod nas, isti ćemo postaviti u najkraćem roku, najčešće odmah.

Prednost ove opcije je da ukoliko Vam je potreban Tačno određen proizvod isti možete kupiti kod nas sa svim garancijama. Kao i za sve proizvode, u moru sličnih ili istih naćićemo i postaviti samo proizvode najbolje ocenjenih i proverenih prodavaca. Proizvod možete tražiti da unesemo preko Forme Predložite proizvod na naslovnoj strani, preko Chat forme, ili preko Socijalnih mreža.