Plaćanje kupljenih proizvoda

Plaćanje preko PAYPAL

Platite izabrane proizvode preko Najpouzdanijeg, Najbezbednijeg i Najpopularnijeg sistema za online plaćanje PayPal. Kako bi ste izvršili plaćanje PayPal om nemorate imati preneta sredstva na PayPal nalog.

Dovoljno je da imate samo povezanu karticu na kojoj ima dinarskih ili deviznih sredstava. Sistem PayPal trenutno ima preko 200 mil. korisnika i integrisan je u preko 350k platformi za Online trgovinu na Internetu.

Prilikom Završetka kupovine birate opciju Nastavi ka PayPal. Bićete redirektovani  na našu NeniPeni stranicu PayPala, gde ako ste već registrovani korisnik, logovanjem na Vaš PayPal nalog, vršite plaćanje iz Kontrolnog panela.

NEMAM PAYPAL NALOG, ŠTA ONDA?

Ukoliko niste registrovani korisnik, moraćete da se registrujete na Sistem PayPal kako bi platili sredstvima sa PayPal korisničkog naloga ili sredstvima sa kreditne kartice koja je povezana na PayPal.

Registracija na PayPal je veoma Brza i Laka, obavlja se samo JEDANPUT.

Prilikom registracije kada Dodajete kreditnu karticu, kako bi Vaš nalog bio Verifikovan. PayPal će naplatiti iznos od 1.50 eura sa Vaše kartice.

Posle POTVRDE da je Vaš nalog kada dodate neku od Vaših kreditnih kartica naplaćeni Iznos od 1.50 eura biće VRAĆEN na Vašu kreditnu karticu.

Prilikom svake NAREDNE kupovine, nije potrebna verifikacija. Svaka naredna kupovina na nenipeni.com će se odvijati trenutno.

USKORO - Plaćanje kreditnim karticama preko STRIPE

Stripe je jedna od najboljih američkih tehnološki kompanija koja posluje u preko 25 zemalja. Stripe omogućava fizičkim licima i preduzećima da vrše uplate Kreditnim karticama (VISA, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS itd.) sigurno preko Interneta DIREKTNO sa stranice proizvoda.

Stripe omogućava plaćanje karticama VISA, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS, tako i preko ALIPAY za korisnike koji plaćaju iz Kine, GIROPAY za naše kupce iz Nemačke, ali i SEPA za naše kupce iz Evropske Unije.

Prilikom Završetka kupovine birate Opciju Credit Card (STRIPE), unosom broja Vaše VISA ili druge kreditne kartice, vršite Direktno plaćanje proizvoda NENAPUŠTAJUĆI nenipeni.com.

JOŠ MALO INFORMACIJA O STRIPE

Stripe svojim sigurnim kartičnim procesorom se fokusira na pružanje tehničke podrške i sprečavanja svake vrste PREVARA u transakcijama na on-line platnim sistemima. Biranjem Plaćanja preko Stripe Vršite DIREKTNO plaćanje nenapuštajući nenipeni.com.

Samo prisustvo ovog kartičnog Payment gateway na našem sajtu, svrastava nas u red NAJBEZBEDNIJIH Online platformi za kupovinu predmeta Online, direktno preko Interneta.

U januaru 2015. godine, Stripe je predstavio sistem za otkrivanje Prevara u Kartičnim transakcijama na osnovu učenja Algoritma i Ponašanja plaćanja. U 2016. godini, Stripe je na četvrtom mestu na listi Forbes Cloud 100. U 2017. godini, Stripe je rangiran kao broj jedan na Forbes Cloudu 100. Vrednost Kompanije u 2018, je procenjena na 9.2 milijade dolara.