Pratite Kretanje Vašeg kupljenog predmeta.

Na ovoj strani možete pratiti Kretanje Vaše Narudžbine. Po dobijanju broja za praćenje u polju dole možete upisati Tracking ID Vaše pošiljke i pratiti njenu isporuku.

I pored zahteva za Tracking ID putem maila, kada pošiljka bude poslata Tracking ID će Automatski biti dodat na Vašu Narudžbinu.

Danas je Proces praćenja pošiljaka veoma dobro razvijen, te svaka pošiljka sadrži Internacionalni Tracking ID broj koji je sadržan u Bar kodu svake poslate pošiljke, koji se nalazi u Globalnom Sistemu praćenja ali i na nalepnici koja se nalazi na Koverti ili kutiji poslatog Paketa.

Internacionalni sistem praćenja pošiljaka je međusobno povezan sa svakom Kurirskom kompanijom na svetu i državnim poštanskim službama svih zemalja. Danas je prosto Nemoguće davati lažne podatke o Neuručenju pošiljaka, te je vrlo lako ustanoviti gde se Poslata pošiljka Tačno nalazi. Pošiljka prilikom svake primopredaje očitava vlastiti Bar kod i trenutno ažurura podatke o Kretanju.

Tracking ID možete naći i na strani Narudžbine #xxxx.To track your order please enter your Order ID in the box below and press the "Track" button. This was given to you on your receipt and in the confirmation email you should have received.